Članstvo / Membership

                                               pdf

V klubu se združujemo ljubitelji in lastniki terierjev, vzreditelji in kinološki sodniki. Članstvo je odprto za vsakogar, ki bi se nam želel pridružiti in sodelovati v aktivnostih kluba.

Včlanitev / Podaljšanje letne članarine

Članarina za tekoče koledarsko leto 2024 znaša 25 EUR za redne člane in 30 EUR za nove člane (vključno z vpisnino v višini 5 EUR). Članarino in vpisnino je potrebno poravnati na klubski transakcijski račun (TRR: SI 56 0203 1009 1999 266, odprt pri NLB d.d.) do konca meseca marca za tekoče koledarsko leto. Pri plačilu je potrebno navesti pripis namena: IME ČLANA + ČLANARINA 2024. Račun za članarino bomo poslali po elektronski pošti in člane naprošamo, da nam svoj veljaven elektronski naslov pošljejo na info.sktklub@gmail.com.
Vsem članom, ki ne plačujejo redno članarine se ob ponovnem članstvu poračuna vpisnina!

Novi člani morajo poslati pristopno izjavo (DOCX ali PDF), izjavo GDPR (PDF)) in potrdilo o plačilu na elektronski naslov: info.sktklub@gmail.com.

Lastniki mladičev, kupljenih pri klubskem vzreditelju, imajo prvo leto brezplačno članarino (velja zgolj za koledarsko leto nakupa). Slednji morajo izpolniti in na zgoraj naveden naslov poslati brezplačno pristopno izjavo za lastnike mladičev (DOCX ali PDF).

Po prejemu pristopne izjave, izjave GDPR in vplačila članarine na transakcijskem računu, bodo naši novi člani po pošti prejeli člansko izkaznico z nalepko za tekoče koledarsko leto. Redni člani pa prejmejo nalepko avtomatično po realizaciji vplačila članarine.
Za vse dodatne informacije v zvezi s članstvom se prosim obrnite na tel.št. 041 609 646 (Simona).

Slovenski klub za terierje omogoča tudi vsem članom določene popuste in ugodnosti, ki pa si jih lahko natančneje preberete na sledeči povezavi, ugodnosti za člane.

Članstvo velja za tekoče koledarsko leto!!!