Vzreja/Breeding

Na naslednjih spletnih straneh lahko najdete vse potrebne informacije o vzreji, vzrejnih pregledih, vzrediteljih, plemenjakih, mladičih in uspehih naših članov.

Spletna stran se bo obnavljala dvakrat mesečno, predvidoma prvi in tretji teden v mesecu. Prispevke lahko objavljajo le člani, ki imajo v tekočem letu poravnano članarino. V izogib težavam, zato naprošamo, da ob ustreznih materialih pošljete tudi kopijo/scan/fotografijo članske izkaznice z nalepko. Vse prispevke za spletno stran lepo prosim pošiljajte na nov naslov, namenjen zgolj temu in sicer sktklub@gmail.com ali jih oddate na predmetnem online obrazcu, ki se nahaja v razdelku RAZNO, podstran OBRAZCI:

za legla: ONLINE obrazec za MLADIČKE;

za psarne: ONLINE obrazec za VZREDITELJE (imena datotek logotipov morajo imeti predpono iz imena psarne npr. brigoree_logo);

za plemenjake/plemenke/šampione: ONLINE obrazec za PLEMENJAKE/PLEMENKE (imena slik psov morajo biti s celim rodovniškim imenom npr. Sojus Highflyer_1).

Za vse spremembe ali popravke podatkov vnešenih na spletni strani pa nas lahko obvestite z izpolnjenim ONLINE obrazcem za SPREMEMBE/POPRAVKE, slednji se uporablja tudi za podaljšanje objave legel, ko poteče enomesečni rok objave.